12.8.13

Zamansız Kayıplar

“Ben varken ölüm yok, ölüm varken ben yokum, o halde korkacak ne var?”

Birini düşünün sevdiği kızla evlenmesine 2 hafta kalan, upuzun boyuyla, sesi, pozitif duruşu ve oyunculuğu dünya çapında gençleri etkileyen... Cory Monteith aşırı doz uyuşturucu yüzünden öldü. Üstelik tam da tedavi görüyor ve kendisini evliliğe hazırlıyorken. İnsana çok acıklı ve çok düşündürücü geliyor. Bu kadar yakın mı gerçekten? Müzikal bir dizide oynayan ve sesiyle, yaşatmak istediği ruh haline bizi kolayca sokan biriydi o. Ne güzel bir çiftlerdi her şeyden önce.




Glee dizisinin sadece ilk sezonlarını izlemiş olsam da Cory ve Lea arasındaki uyum şahaneydi. Sesleri birbirine inanılmaz yakışıyordu ve aynı zamanda birbirine bu kadar zıt iki karakter arasındaki liseli aşk herkese çok doğal ve sempatik gelmişti. Finn’ siz bir Rachel nasıl olur kafamda hiç canlandıramadım.

Ayrıca “Glee” dizisi sayesinde pekçok eski ve değerli şarkıyı öğrenme ve dinleme fırsatı da bulduk. Hatta düğünümde ilk dans şarkımız Glee dizisinden Lea Michele ve Jonathan Groff’un söylediği “Hello”’ydu. İşin en acı yanı da dizide iki aşığı canlandıran Lea ve Cory’ nin gerçek hayatta da yıllardır sevgili olması ve eğer Cory ölmemiş olsaydı şuan evli olacak olmaları.

Lea’ nın katıldığı bir ödül töreninde aldığı ödülü Cory’ e ithaf etmesi ve söyledikleri insanı gerçekten duygulandırıyor. “Cory will forever be in my heart”  diyerek çok güzel anlatmış duygularını Lea, tıpkı dizide canlandırdığı güçlü karakter Rachel’ ın yapacağı gibi.




“Life is one long struggle in the dark.”

Hiç yorum yok: